Not signed in ( Sign In)

Categories

Welcome, Guest

Want to take part in these discussions? Sign in if you have an account, or apply for one below

Vanilla 1.1.10 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    •  
      CommentAuthorflat2007
    • CommentTimeJan 10th 2009 edited
     permalink
    StudioPress is Wordpress theme that I ported to FlatPress for my blog, it's a 3-columns theme, Adsense ready. You can download it from the Wiki.

    Update: (16/10/2009)

    added an image to the header instead of the black background and fixed some problems.
  1.  permalink
    Damn man! I was porting the same theme!!! It was 99% completed... :( :( :(
  2.  permalink
    I was thinking... Since my theme is 99% done, maybe you can take a look at my version and grab into your version what you like most...

    For other users: My version is not to be used! Use flat2007's one, if you want!
    •  
      CommentAuthorflat2007
    • CommentTimeJan 10th 2009
     permalink
    Sorry man I didn't know :)
    I ported it a and used it since a month ago, but I didn't put it in the wiki until I was sure everything is working. I'm downloading you version now.
    •  
      CommentAuthorMartin
    • CommentTimeJan 10th 2009
     permalink
    a great theme !! i tested it and would like to use it, but in my browsers there is a little "bug"...

    If on the Contact-Site, the input-field goes over both sidebars (tested with FF3 and IE7)

    Could please have a look ?

    Thank you and regards, Martin
    •  
      CommentAuthorflat2007
    • CommentTimeJan 10th 2009
     permalink
    Hi Martin, please add this to: res/style.css


    .post textarea {
    width: 510px;
    }
    •  
      CommentAuthorMartin
    • CommentTimeJan 10th 2009
     permalink
    that´s it - Thank you very much... !!

    Nice weekend ;)

    cu Martin
    •  
      CommentAuthorMartin
    • CommentTimeJan 14th 2009 edited
     permalink
    Good afternoon,

    i ran into another difficulty...

    I use lightbox-plugin to display galeries. In IE7, the lightbox begins at the left border of the main-content, and not at the left border of the browserwindow... I tried to modify the lightbox.css with a high z-index-number, but that didn´t help me out...

    There is also the problem, that the Close-Button can not be seen, if the picture is bigger than the main-content :(

    Please have a look here, it describes better, i think ;)

    LINK

    Thanks for any help !!
    •  
      CommentAuthorflat2007
    • CommentTimeJan 15th 2009
     permalink
    I just try it in my blog using another theme and the I get the same problems in IE7, please try other themes and let us know what you get, maybe the problem is in the lightbox plugin or quickgallery not the theme.
    •  
      CommentAuthorNoWhereMan
    • CommentTimeJan 15th 2009
     permalink
    There is also the problem, that the Close-Button can not be seen, if the picture is bigger than the main-content :(

    yes it is a known issue with lightboxes

    I don't understand completely your first problem, though, but it sounds like a CSS issue of this theme; I've seen a position:relative on the main div, maybe that's the reason

    HTH
    •  
      CommentAuthorMartin
    • CommentTimeJan 15th 2009
     permalink
    Look at the screenshot, NWM, there you see that lightbox-overlay begins at the left border of the maincontent..

    And yes, there are several "position: relative"´s in the css...

    Maybe that one could result in this "bug" ?


    body {
    position: relative; /* Fixes browser resizing bug in IE6 */
    margin: 0 auto 10px auto;
    width: 950px;
    font-family: 'Trebuchet MS', sans-serif;
    text-align: center; /* IE Centering Technique */
    background: #656565 url(../images/bgbody.jpg) repeat-x top center;


    I´ll try with absolute and see what happens ;)

    brb
    •  
      CommentAuthorMartin
    • CommentTimeJan 15th 2009
     permalink
    "absolute" pushes the complete content to the left side :(

    Now i had another idea - i´ll reduce my pics to 800x600 - so they won´t touch the borders of the maincontent and nothing is cropped ;)
    •  
      CommentAuthorMartin
    • CommentTimeJan 15th 2009 edited
     permalink
    @ NWM - i´ve edited the picture i linked to above - i think now it describes the problem perfect ;)

    KLICK
    •  
      CommentAuthorNoWhereMan
    • CommentTimeJan 15th 2009
     permalink
    try removing the position: relative altogether; also that kind of bug usually comes up when there are "overflow:auto" as well, even though I didn't find any

    HTH
    •  
      CommentAuthorflat2007
    • CommentTimeJan 16th 2009
     permalink
    I tested more themes and I get the same problem in IE7, so I disabled Lightbox and tryied Lytebox and everything seems to work fine in both IE7 and FF.

    http://www.flatpress.org/forums/comments.php?DiscussionID=37&page=1#Item_10
    •  
      CommentAuthorflat2007
    • CommentTimeOct 17th 2009
     permalink
    updated.