Not signed in ( Sign In)

Categories

Welcome, Guest

Want to take part in these discussions? Sign in if you have an account, or apply for one below

Vanilla 1.1.10 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    •  
      CommentAuthorPparada
    • CommentTimeFeb 3rd 2008
     permalink
    Hi guys,
    I installed flatpress on a unix account with PHP enabled, but I can't post or do anything in the admin panel. When I enter to the Administration Area I get an empty page (except for the header). I read of someone else with the same problem, but I got no luck trying his solutions: I tried a fresh install, downloaded another version from a different mirror, erased the cache folder. Is this a bug, a problem with my server, or something else?

    Any answer will be appreciated.

    Patricio
    •  
      CommentAuthorNoWhereMan
    • CommentTimeFeb 4th 2008 edited
     permalink
    enter this line in defaults.php

    error_reporting(E_ALL);

    then paste here any errors.

    Did you change the theme? Have you checked the theme permissions ? (fp-interface/themes/*)

    Is safe mode enabled? as for your question, this is probably a server issue

    bye
  1.  permalink
    something similar happened to me the first time i had instaled cause the theme i upload th othe serves was in a two levels folder (a folder inside a folder)Administration área totally empty
    •  
      CommentAuthorNoWhereMan
    • CommentTimeFeb 15th 2008
     permalink
    oh, I see. thanks for giving more details. That bug (really a non-handled exception) should be fixed in SVN already

    bye